BEAU SCHNEIDER HOOFDROL IN FAMILIEFILM MEESTERSPION

BEAU SCHNEIDER HOOFDROL IN FAMILIEFILM MEESTERSPION

HILVERSUM –  Beau Schneider gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe film Meesterspion. Meesterspion is een spannende en komische familiefilm van de producent achter Mees Kees en Dummie de Mummie. De film draait vanaf oktober 2016 in de Nederlandse bioscopen.

Beau Schneider speelt al jaren de rol van Tim Loderus in de populaire soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Daarnaast was Beau te zien in de films Oorlogsgeheimen, Code M en Boy 7. Aankomend jaar is hij te zien in de film De Helleveeg naast onder anderen Hannah Hoekstra en Benja Bruijning. De regie van Meesterspion ligt in handen van Pieter van Rijn (Pluk van de Petteflet, Familieweekend), Tijs van Marle (Mees Kees) is verantwoordelijk voor het script.


Over de film:
Meesterspion vertelt het verhaal van de 11-jarige Tim die samen met zijn ouders en zusje naar een hotel aan de kust  verhuist. In het begin kan Tim moeilijk wennen aan zijn nieuwe thuis, tot hij Simon (Beau Schneider) ontmoet. Simon is net ontwaakt uit het jaar 1973 en moet erg wennen aan de nieuwe tijd. Daarnaast moet hij als oud-spion nog een oude misdaadzaak oplossen. Tim besluit Simon te helpen, wat het begin is van een zeer spannend avontuur…

 

Meester Spion wordt geproduceerd door Paul Voorthuysen en wordt gedistribueerd door Entertainment One.