Zangeres Maan zingt titelsong familiefilm MeesterSpion

Zangeres Maan zingt titelsong familiefilm MeesterSpion

HILVERSUM – Zangeres Maan verzorgt de titelsong van de familiefilm MeesterSpion. De titelsong ‘Give You All I Got’ is haar vierde single sinds de overwinning bij The voice of Holland in 2016. MeesterSpion, van de makers van Mees Kees en Dummie de Mummie is vanaf 5 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen. In de hoofdrollen zijn onder anderen Beau Schneider, Nienke de la Rive Box en Stijn van der Plas te zien. 

 

“Ik vind het echt te gek dat ik een speciaal nummer heb mogen ontwikkelen voor de film MeesterSpion, ik ben er zo ontzettend trots op!”, aldus Maan.

 

MeesterSpion vertelt het verhaal van de 10-jarige Tim (Stijn van der Plas) die samen met zijn ouders en zusje naar een hotel aan de kust verhuist. In het begin voelt Tim zich niet helemaal thuis, tot hij Simon (Beau Schneider) ontmoet. Simon is net ontwaakt uit het jaar 1973 en moet erg wennen aan de nieuwe tijd. Daarnaast moet hij als oud-spion nog een oude misdaadzaak oplossen. Tim besluit Simon te helpen, wat het begin is van een zeer spannend avontuur…

 

De regie van MeesterSpion is in handen van Pieter van Rijn (Pluk van de Petteflet, Familieweekend). Tijs van Marle (Mees Kees, Verliefd op Ibiza) is verantwoordelijk voor het script. Producent van de film is Paul Voorthuysen. Ook te zien in de film zijn Patrick Stoof, Cynthia Abma, Aus Greidanus, Julian Ras en Frits Lambrechts.